Over ons

U bent hier

Gefocust op industriële water- en slibbehandeling

Gewapend met een rijke ervaring in het behandelen van verschillende soorten waterstromen, biedt Novotec oplossingen op maat aan. Afhankelijk van de samenstelling van het water worden fysische, fysico-chemische of biologische technieken ingezet of een combinatie van meerdere.

Novotec is veel meer dan alleen een productiebedrijf. Samen met de klant ontwerpen de technici van Novotec de meest optimale installatie, produceren we de benodigde onderdelen, installeren we deze ter plaatse, begeleiden de montage, opstart en volgen de installaties op langere termijn op.

Als relatief kleine onderneming zijn we in staat ons aan te passen aan elke situatie. In een mum van tijd zullen we een oplossing voorstellen die perfect voldoet aan de behoeften van onze klanten.

Na grondige voorbereiding en testen worden al onze oplossingen onder eigen beheer gerealiseerd om het hoogste kwaliteitsniveau te waarborgen.

Na het afwerken van de installatie, besteden we veel aandacht aan een goede follow-up en zorgen we ervoor dat alle installaties een maximale efficiëntie bereiken.

Dit alles gebeurt tegen concurrenciële prijzen.

 

Novotec werd opgericht in 2001. Samen met verschillende partners ontwikkelde Novotec zich tot een gewaardeerde partner voor onze klanten, op zoek naar een optimale oplossing voor hun afvalwaterproblemen.

Onze visie

Engineering / ontwerp / piloottests
Realisatie / turn-key
Follow-up / support / service

  • Wij bieden oplossingen, niet alleen installaties en componenten
  • We werken nauw samen met onze klanten om de perfecte oplossing te realiseren voor elk specifiek project.
  • Elke constructie is op maat gemaakt.
  • We bieden maximale flexibiliteit - inclusief integratie van onze producten in bestaande installaties of aanpassing van bestaande systemen.

Glenn Lowie - CEO at Novotec

 

Om ons assortiment compleet te maken - zijn wij distributeur van de volgende merken op de lokale markt:

  • Flocmix - inline mixers
  • Pulsar - instrumentatie
  • Weise - membranen

Weise Flocmix Pulsar